Wat kan je verwachten bij het trainingspakket

Bij het trainingspakket van Liv&Joy mag je verwachten dat je begeleiding krijgt op het gebied van trainingvoeding en lichaamskennis. Intensieve begeleiding en filosofe over trainen en de filosofie van het goed eten en waarom het nuttigen van voedingsstoffen zo belangrijk is.

Wat kan ik tijdens het trainingstraject verwachten

Na de 30 minuten intake plannen we een 0-meting. Tijdens dit gesprek bespreken we welke filosofie er achter het toegestuurde voedingsplan zit en zullen we een 0-meting doen (huidplooien, buikomvang en gewicht). Deze meting is de basis voor het trainingsplan. Je krijgt ook de benodigde suppletie die jouw ondersteunen je doel te bereiken.

De manier van trainen is niet zoals je verwacht

De manier van trainen is waarschijnlijk anders als je gewend bent. Dit kost tijd om het eigen te maken. We zullen dan ook in de eerste weken samen trainen. Zodra je het gevoel hebt dat je het zelf kan zal de frequentie afnemen. Ik vind het belangrijk dat de oefeningen correct en met een zo’n groot mogelijke bewegingsuitslag worden uitgevoerd. Dit om optimaal te kunnen bewegen. Het kan zijn dat we de oefening onderbreken en dat ik je behandel. Je zal merken dat de oefening vervolgens makkelijker gaat. Anders geef ik een alternatieve oefening. Dit vergt tijd, waardoor het kan zijn dat we vaker of langer bezig zullen zijn met het eigen maken van een training.

Na 6 weken is er een trainingsplateau, hoe gaan we hier mee om?

Na ongeveer 6 weken zal je weinig progressie meer zien. Je raakt op een plateau, zowel op voeding, als bij de training. We houden een evaluatie. Doen een meting van je lichaamssamenstelling en bespreken de vervolgplannen.

Zelfstandigheid na afloop van het trainingstraject

Het is mijn missie dat je na afloop van het traject weet wat het verschil is tussen trainen en bewegen, dat je naar je eigen lichaam kan luisteren en aanvoelen. Dat je het belang ziet van voedingsstoffen en goed functioneren, zodat je de ingrediënten heb om zelfstandig verder te gaan, of een vervolgtraject met mij aan te gaan.

De kosten van een trainingstraject kan je vinden op Tarieven