Training

Bij Liv&Joy werken we samen om jouw doelen op de beste manier te behalen. En dat op ieder niveau. Ieder mens heeft eigen doelen en verdient een benadering op maat. Of dit nu een (top) prestatie verbeteren of neerzetten, afvallen, aankomen is of dat je moet revalideren. Samen met jou wil ik doen wat nodig is om jouw doel te bereiken. In overleg bepalen we wat jouw doel is en hoe vaak je kan trainen. Ik maak een programma en motiveer je om het maximale uit jezelf te halen.

Techniek en communicatie (of signalering) staat voorop. Ik wil je een goede basis meegeven om blessures te voorkomen. Het is belangrijk dat je duidelijk aangeeft wat iets met je doet, of het pijn doet en of het een reactie heeft gegeven. Samen kijken we wat voor jou werkt. Technieken van Mylogenics met functionele training en de juiste voeding worden hierbij gecombineerd.

Uitgangspunt is dat je alleen je doel bereikt en behoudt als je iets doet wat je echt leuk vindt. Ik heb verschillende materialen, zodat de lessen afwisselend zijn.

Er kan zowel binnen (sportschool of thuis), buiten of in het zwembad getraind worden!

Een training is 100% effort, we halen elke keer het uiterste uit je training. Dit mag je van mij verwachten, ik verwacht het ook van jou.

Bij Liv&Joy zijn de krachttrainingen functioneel en effectief. Elke training word je sterker en ben je op weg naar winst. Wil je zo snel mogelijk zijn? Samen kijken we wat je nog meer nodig hebt. Kracht of snelheid. Betere zuurstofopname of betere lactaat tolerantie.

Maar naast training om je doel te bereiken is ook rust en voeding van grote invloed op je prestatie. Juist daarom is het goed om te kijken of bij het trainingsprogramma er progressie is op welke manier dan ook. Maak je geen progressie, dan kijken we samen naar de oorzaak en voeren we een verandering door.

Wil je meer weten hoe een trainingstraject eruit ziet, klik hier. De kosten voor diverste trajecten zijn terug te vinden op de pagina met tarieven.

Bootcamp

Wil je liever in groepsverband trainen, kijk dan op de pagina over de bootcamp die ik met dezelfde visie inricht voor meer informatie.