Personal hormonal profiling

Hormonen reguleren onze stofwisseling, onze eetlust, onze kracht en de omvang van onze spieren maar ook hoeveel en waar we vet opslaan. Ze bepalen als het ware dus ons spiegelbeeld en onze weegschaal. Ook hoe we ons voelen wordt hormonaal bepaald.

Probeer je af te vallen, maar lukt het niet op de plekken waar je dit het liefst zou willen? Grote kans dan dat er een disbalans zit in je hormoonhuishouding. Denk bijvoorbeeld aan vrouwen met een slanke taille, maar met brede heupen en stevige benen. En mannen met een zwembandje of bierbuik.

Je kunt zelf ook merken dat er een disbalans zit in je hormoonhuishouding. Vaak heb je last van wisselende stemmingen, kun je niet van zoetigheid afblijven, slaap je slecht, of misschien heb je wel haaruitval.

Met Hormonal Profiling maak ik op eenvoudige wijze een blauwdruk van jouw hormonale (dis)balans. Aan de hand van een huidplooimeting en vragenlijst wordt een profiel gemaakt, dat aangeeft waar jouw disbalans zit.

Met de juiste voeding, training en supplementen kunnen hormonen positief beïnvloed worden. Gebaseerd op jouw personal hormonal profile ontvang je een op maat gemaakt voedings-, trainings- en supplementenschema waarmee succes gegarandeerd is. Mits de richtlijnen zorgvuldig worden gevolgd.

Coaching?

Om minder snel terug te vallen in oude patronen kun je gebruik maken van mijn coaching programma waarbij we samen meer de diepte in gaan. Teruggaan naar de oorzaak.