Innerlijke reiniging zorgt voor opgeruimd gevoel

De lente geeft een nieuw begin, de zware winterjas mag uit. De deuren mogen weer open, we gaan weer naar buiten. De schoonmaak kriebels zijn aanwezig, we willen alles weer reinigen. Heb jij ook gemerkt dat dit zich niet beperkt tot het huis maar ook het lichaam wil je reinigen. Je gaat op zoek naar een manier, zodat je weer opgeruimd en fris bent. 

Waar wil jij de nadruk op leggen bij de reiniging van je lichaam?

Heb jij last van een opgeblazen of vol gevoel? Kom je maar niet van die suikers af? Hou jij je ontlasting graag een paar dagen bij je? Blijf jij maar vatbaar voor elke griepvorm? Elke klacht heeft een andere reiniging nodig. Bij mij kan je 3 verschillende detox programma’s kiezen. Elk programma is voor je uitgeschreven en hoef je alleen maar te volgen. Je krijgt de benodigde suppletie voor een optimaal effect.

Welke reinigingsmethode is geschikt voor mijn lichaam?

Wil jij een duurzame switch maken van suiker naar vetverbranding zodat je van je suikerverslaving afkomt en je hormoonhuishouding reset, adviseer ik Sportvasten. Je reinigt je lichaam door 3 dagen te vasten en je lichaam de benodigde suppletie te geven om alles weer te kunnen resetten. Dit is wel een intensief trainingsprogramma. Het is geen reiniging van je geest. Je moet elke dag 30 minuten sporten, op lage intensiteit.

Wist je dat je darmen je second-brain zijn? Is je darmflora van de leg, heeft dit direct invloed op je gemoedsrust, je energie, je immuunsysteem, cholesterol. Wil jij dat je weer een optimale darmflora hebt? Dat je ontlasting weer op orde brengen, een mooie drol die valt in het water en je niet meters toiletpapier hoeft te gebruiken? Of je immuunsysteem weer op peil brengen omdat je elke virus, bacterie meepakt? Dan adviseer ik het C9-programma met Aloe Vera. Tijdens deze detoxprogramma hoef je geen honger te leiden. Je krijgt suppletie en je mag groente en fruit eten. Daarnaast staat in het logboek dat je bijgeleverd krijgt, wat je allemaal kunt doen.

Wist je dat gifstoffen ook kunnen zorgen voor vetopslag, overgewicht, diabetes en jojo effect? De industriële toxines die al jaren lang in de grond zit en niet worden afgebroken. Via voedsel ook biologische, komen ze in onze vetcellen en verstoren de stofwisseling. Met de vegan-detoxkuur en nazorg traject zorg je voor betere stofwisseling en gewichtsverlies. Je hoeft geen honger te leiden tijdens dit reinigingsprogramma van 10 dagen en het is ook zeer geschikt voor vegetariërs. We ondersteunen de lever bij het afvoeren van gifstoffen in je lichaam. Je krijgt een schone huid, voelt je energieker, slaapt beter, krijgt een betere stofwisseling, je voelt je opgeruimd en verliest gewicht. Je krijgt suppletie, een voedingsprotocol en trainingsadvies.

De reiniging is een maar hoe zorg je voor een duurzame verandering

Na het reinigingsprogramma krijg je van mij een leefstijl advies. Het zal je verbazen dat je na deze effort, je geeneens behoefte hebt om je weer vol te laden. Preventie is beter als correctie, vandaar het advies en je kan weer als een herboren persoon door het leven.

Meld je nu aan voor een vrijblijvende intake van 30 minuten om te bepalen welk reinigingsprogramma bij jou past.