Open Weekend met Liv&Joy bij sportcentrum Nieuw Vennep: een unieke ervaring

Afgelopen weekend heb ik met Liv&Joy meegedaan met hete open weekend van Sportcentrum Nieuw Vennep. Ik had per dag 3 workshops gepland staan, zodat mensen met mij konden kennismaken en ervaren wat ik te bieden had. 

Hoe de open dagen was voor Liv&Joy?

Ik had veel zin in de open dagen, wel spannend. Komt er wel iemand, pakken mijn workshops goed uit? De sportschool zag er gezellig uit, ze hadden het leuk aangekleed en er waren lekkere hapjes. Maar om 11 uur…kwam er niemand naar mijn workshop. Ik voelde mij wat down worden. Hoe kon het, ik had een rooster, banners, sociale media, geflyerd? Mmm, misschien had ik op het rooster van het sportcentrum gemoeten… Ok, het is zo, hoe nu verder. Knop om en ik ben met mensen gaan praten en op deze manier kunnen laten zien wat ik te bieden heb. 

Hoe ik op dit open weekend terugkijk?

De stap om mijzelf en public te promoten is gezet, ik heb mooie leads en ik heb veel geleerd van het proces, maar ook weer over mijzelf. Om te voorkomen dat we losse bedrijven in een groot gebouw zijn, zouden we de volgende keer meer mogen samenwerken. We hebben al een paar leuke ideeën. Daarnaast heb ikzelf mijn prestatiekracht onder ogen mogen komen: ‘Onzekerheid doordat iets niet van de grond kwam (de workshops)’. Maar nadat ik het gevoel en ‘onmacht’ herkende kon ik er om glimlachen en weer mee gaan in de flow en vertrouwen op wat er komt (mijn ‘intuïtie’). Met als resultaat mooie één op één gesprekken met mensen en weer veel ideeën voor verdere ontwikkelingen (workshops, informatie avonden, spreekuren, samenwerkingen). Ik ben trots op deze ervaring en leermomenten.

Zijn er aanmeldingen voor de winactie van het open weekend?

Er hebben 4 mensen mee gedaan met de win-actie: ‘jij in een nieuw jasje’. Ik heb de verhalen gelezen en 2 sprongen daaruit. Van die twee heb ik blind een keuze gemaakt. De overige drie zal ik een aanbod om alsnog kennis te maken met mij en wellicht het programma te volgen!