Ontgifting van gifstoffen uit de natuur

Wist je dat gifstoffen uit de natuur ook kunnen zorgen voor vetopslag, overgewicht, diabetes en jojo effect? En dat 50% van de Nederlanders overgewicht heeft. Dit komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Een nieuwe oorzaak, eentje die sluipend het lichaam binnendringt, is vervuiling van het lichaam met gifstoffen uit de natuur. Regelmatig een ontgiftingskuur zorgt weer voor een betere stofwisseling en gewichtsverlies. 

Gifstoffen zijn gevaar voor gezondheid, ontgifting helpt.

Wetenschappers en toxicologen geven al jaren aan dat de industriële toxines uit de vorige eeuw; de Persistent Organic Pollutants (POPs) echt onze gezondheid bedreigen en een hoger risico geven op overgewicht, het jojo-effect en diabetes. Persistent betekent dat de natuur ze niet kan afbreken, en dus blijven ze een probleem. Ze komen via onze voeding, ook biologische, ons lichaam in. De lever zorgt ervoor dat wij niet vergiftigd worden en verwerkt de toxines en voert ze af. Dat wil zeggen, de gifstoffen komen in onze vetcellen terecht. Verstoring van de vetcelstofwisseling als gevolg.

Helaas zit er niet alleen in onze omgeving toxines, ook make-up, plastic verpakkingen, in blik en zeker niet onbelangrijk het drinkwater zitten vol met gifstoffen. Ook deze worden door ons lichaam in de vetcellen gestopt. Dit is een prachtig mechanisme van het lichaam. Het beschermt ons tegen toxines. Alleen ons lever, die alle stoffen onschadelijk moet maken heeft het erg zwaar. Het is dan ook niet verkeerd om een of een paar keer per jaar een ontgiftingskuur te doen.

Wat de ontgiftingskuur met je lichaam kan doen.

Met een ontgiftingskuur en nazorg traject zorg je voor betere stofwisseling en gewichtsverlies. Je hoeft geen honger te leiden tijdens dit reinigingsprogramma van 10 dagen en het is ook zeer geschikt voor vegetariërs. We ondersteunen de lever bij het afvoeren van gifstoffen in je lichaam. Je krijgt een schone huid, voelt je energieker, slaapt beter, krijgt een betere stofwisseling, je voelt je opgeruimd en verliest gewicht. Je krijgt suppletie, een voedingsprotocol en trainingsadvies.