Mogelijkheden en trainingsspakketten bij Liv&Joy

Er is een grote vraag naar welke mogelijkheden er zijn om met mij aan de slag te gaan. Hieronder geef ik een aantal opties. Wil je meer informatie of andere mogelijkheden weten, neem dan contact met mij op. Een mens is uniek en het mijn passie is iemand te begeleiden via weg A of weg B. 

Ga ik een personal trainingstraject met iemand aan, zal ik alle randvoorwaarden aanreiken om diegene zijn doel te behalen. Ik wil hiervoor op elk gebied (lichamelijk, geestelijk en fysiek) inzichtelijk hebben wie ik mag begeleiden en wat de mogelijkheden/beperkingen zijn. Met de HBM-tool wordt inzichtelijk wie je bent, wat je drijfveren zijn, welke kracht erop kan zitten. Dit gebruik ik als leidraad tijdens onze coaching sessies. De rapportage is een mooi naslagwerk voor jou. Voeding doet voor 80% wat met iemand vandaar dat ik iedereen een voedingsadvies meegeef en ter inspiratie ook voor 2 weken een voedingsschema. Aangezien de maatschappij ervoor zorgt dat wij vaak voedingsstoffen te kort hebben, geef ik ook iedereen de voor hem/haar benodigde voedingssupplementen mee. Je krijgt een trainingsschema op maat en we trainen op basis van progressie. Om dit te meten, wordt er een  logboek bijgehouden. Je mag tijdens het traject met mij, onbeperkt trainen bij Sportcentrum Nieuw Vennep.

Verschillende trainingspakketten

De verschillende mogelijkheden en trainingspakketten om met mij aan de slag te gaan heb ik inmiddels weergegeven op tarieven, waar de actuele prijzen staan.