Switch met buddy naar vetverbranding met sportvasten

Ben jij de zoetigheid ook zat met al die feestdagen? Kijk jij ook uit naar een reset van je lichaam en een switch naar vetverbranding? Doe mee met de buddy actie van Sportvasten. In 10 dagen tijd maken jullie de switch en kunnen jullie centimeters buikvet en kilogrammen loslaten.

Hoe werkt het maken van de switch naar vetverbranding

Het is een unieke en krachtige methode. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Meer informatie over sportvasten.

Wat zijn de voordelen van een buddy actie sportvasten

Doordat je samen met een of meerdere buddy’s deze 10 dagen gaat doen, wordt je gestimuleerd, gemotiveerd en kan je ervaringen uitdelen. Je helpt elkaar. Bovendien is het goedkoper en krijg je als cadeau extra suppletie voor na de 10 daagse zodat je de switch langer kan behouden.

Wat zijn de resultaten van de 10 daagse sportvasten

  • Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
  • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang
  • Meer energie
  • Algeheel fitter gevoel
  • Verbetering van sport resultaten
  • Verlaging cholesterol en bloeddruk
Hoe ziet het programma voor de switch naar vetverbranding eruit?

Je gaat 3 dagen afbouwen, vervolgens ga je 3 dagen vasten en weer 4 dagen opbouwen. Tijdens deze dagen sport je 20 tot 30 minuten op een bepaalde intensiteit die ik bepaal. Ter ondersteuning krijg je suppletie die je lichaam voorziet van alle benodigde nutriënten. Dit alles staat in een protocol dat je krijgt. We hebben elke dag app contact en gaan een keer met elkaar sporten. Je krijgt tevens een voedingsadvies voor na de kuur, want dan begint je nieuwe levensstijl. Voor meer informatie verwijs ik je naar de site van Sportvasten.

Wat kost de Sportvasten buddy actie?

Om het nieuwe jaar goed te beginnen geef ik deze buddy actie weg voor 218,- p.p. Doe jij ook mee of wil je nog meer informatie? Stuur mij een mailtje.