Samen slanker door deelname aan de Afslank battle

Heel veel mensen willen het nieuwe jaar starten met gezond eten, afvallen en meer energie krijgen. Sportcentrum Nieuw Vennep en Liv&Joy bieden je de mogelijkheid om dit proces samen aan te gaan door mee te doen aan de Afslank Battle. Tien weken elkaar stimuleren, ondersteunen en inspireren om de overtollige kilo’s te verliezen, een nieuwe levensstijl eigen te maken en vaste patronen te doorbreken.

Hoe ziet de afslank battle eruit

Iedereen krijgt een individueel intake gesprek. We hebben een gezamenlijke kick-off op maandag 15 januari: kennismaken met jouw medestanders. Iedereen krijgt een persoonlijk voedingsplan. Elke woensdagavond (vanaf 17 januari) en zaterdagochtend (vanaf 20 januari) zijn de gezamenlijke trainingen. Elke zaterdagochtend voor de training is er een leerzame lezing (of de tussentijdse evaluatie) en is er een feestelijke eind party met officiële prijsuitreiking.

Voeding bepaalt voor 80% hoe wij ons voelen en of wij afslanken of niet

Als je gaat trainen heeft je lichaam voedingsstoffen nodig. Deze zijn belangrijk om te kunnen herstellen. Daarnaast zorgt voeding dat je energie krijgt voor het dagelijkse functioneren. Welke voeding je hierbij gaat helpen en welke gedachte hierachter zit leer je tijdens een lezing. Vanwege dit belang krijgt iedereen voor aanvang van de battle het voedingsplan. Dit plan is ter inspiratie. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk je eigen voedingsplan gaat maken en dit je nieuwe levensstijl wordt.

Gezamenlijke groepstrainingen helpen bij deze battle

Tijdens de 10 weken mag je onbeperkt trainen bij Sportcentrum Nieuw Vennep. Twee keer per week bieden wij een groepstraining aan exclusief voor de afslank battle. Deze trainingen vinden plaats op woensdag van 20:15-21:15 uur (door Yordi) en op zaterdag om 10 uur (door Michel). Zij zorgen voor een leuke, gevarieerde en verantwoorde les, waarbij ieder op zijn eigen niveau uitgedaagd wordt en kan meedoen.

Afslanken door bewustwording van je vaste patronen en de keuzemogelijkheden

Het lichaam is een geheel. Je gevoel bepaalt hoe je acteert. Veel gewoontes gebeuren niet bewust. In bepaalde situaties reageer je gewoon zo. Bewust worden waarom dingen niet lukken en welke natuurlijke kwaliteiten jij kan inzetten om andere keuzes te maken. Dit is de hoofddoelstelling van de afslank battle voor duurzaam resultaat. Dit en nog meer onderwerpen komen aan bod bij de lezingen die op de zaterdagochtenden worden gegeven om 09:30 uur (door Manon).

Ben jij geschikt om mee te doen aan de afslank battle?

Kan jij minimaal 2x per week trainen (al dan niet bij de sportschool)? Lukt het jou om de lezingen bij te wonen of na te luisteren? Ben jij bereid om er energie in te steken? Vind jij de interactie leuk? Wil jij je levensstijl onder de loep nemen? Doe je het voor jezelf? Ben jij het waard om 295,- euro te  investeren aan jezelf? Schrijf je dan nu in en wij plannen een intake met jou. Wil je toch nog meer informatie, meld je aan voor de informatiedag op zaterdag 6 januari om 11 uur of op woensdag 10 januari om 20 uur.