Make the switch together: energiek afvallen met blijvend resultaat

Make the switch together, zorgt dat we de switch gaan maken van suiker- naar vetverbranding. We zullen gemiddeld 2 tot 6 kilo afvallen, onze sportprestaties verbeteren, tot 7 cm buikomvang verliezen én we zullen ons energieker en fitter voelen!

We gebruiken de kracht van de groep voor een beter resultaat in deze 10 daagse trainingsmethode van Sportvasten. Doordat we ook gaan sporten tijdens deze 10 dagen vergroten we onze verbrandingsmotor. Vergelijk het met een vuurtje. Hoe meer zuurstof, hoe groter het vuurtje.

Hoe ziet dit make the switch together traject eruit?

Op zaterdag 11 januari komen we bij elkaar voor een kick-off. We starten op maandag 13 januari en hebben elke dag app contact in de groepsapp. Op deze manier kunnen we elkaar motiveren, ondersteunen en tips geven. Om de saamhorigheid te vergroten stimuleer ik jullie om samen te gaan trainen. Op donderdag 16 januari ben ik ook in de sportschool om jullie te ondersteunen. Je kan dan je training doen van 18:45 tot 19:15 uur.

Na deze 10 dagen komen we weer bij elkaar om te evalueren en jullie tips te geven hoe nu verder. Tijdens het evaluatiegesprek bespreken we of je in je eentje verder gaat en met mij contact opneemt als je dit nodig vindt of dat we nog een vervolgtraject ingaan met elkaar of apart.

Wat verwacht ik van jou?

Een commitment van 10 dagen. Gedurende deze periode train je dagelijks 20 tot 30 minuten. Je doet actief mee met de appgroep. Het is belangrijk dat we een wisselwerking hebben. Zonder input kan ik geen feedback geven. We hebben elkaar nodig om vragen, opmerkingen, emoties te kunnen bespreken. Als het lukt kom je naar de gezamenlijke training.

Wat zit er allemaal in het make the switch together traject?

Vooraf vraag ik je het Intakeformulier in te vullen en wordt je verzocht om de Geschiktheidstest te doen. Aan de hand hiervan kan het zijn dat ik je adviseer dit traject later op te starten. Dit is afhankelijk van je getraindheid, anders kan het resultaat wat tegenvallen.

Vervolgens krijg je een persoonlijk protocol, met daarin beschreven wat je mag eten, wanneer en hoeveel. Tevens staat daarin beschreven wanneer je de bijgeleverde suppletie moet innemen. En in welke hartslagzone je moet trainen.

In het pakket zit tegenwoordig ook het sportvasten boek. 
Het boek biedt ondersteuning tijdens de kuur doordat het veel achtergrondinformatie bevat over Sportvasten.

Kortom een prachtig pakket met professionele begeleiding.