Dynamic Fit Plan: het zetje om altijd weer energiek te worden

Heb jij ook een zetje nodig om weer zelf de touwtjes in handen te krijgen? Sportcentrum Nieuw Vennep en Liv&Joy bieden je de mogelijkheid om dit te leren tijdens het Dynamic Fit Plan. Wij reiken je alle ingrediënten aan om op een energieke en opbouwende manier controle te krijgen over jouw leven. Na 9 weken heb jij kennis vergaard en ervaren hoe je je eigen lichaam kan voeden en trainen. Ook heb je geleerd wat jouw lichaamssignalen en klachten zijn. En bovenal hoe je hier naar mag luisteren en handelen. Er is  bewustwording van een gezonde levensstijl. Een betere lichaamscompositie en een energieker leven. Dit wil jij toch ook?

Verloop Dynamic Fit Plan

Bij het aanmelden voor het Dynamic Fit Plan plannen we een individueel intake gesprek van een half uur. We bespreken jouw doel en doen een 0-meting. Tijdens de kick-off maak je kennis met jouw medestanders en krijg je de eerste lezing over voeding. We hebben 2x per week een gezamenlijke training. Dit is een buiten- en een binnentraining. Je krijgt in 7 lezingen ins en outs om na deze 9 weken zelfstandig verder te kunnen. Dit is op dinsdagavond voor de training. Na 4 weken hebben we een individueel tussenevaluatie en meetmoment. Na 9 weken sluiten het Dynamic Fit Plan af met een ludieke training en een hapje en een drankje.

Resultaat van het Dynamic Fit Plan bestaat voor 70% uit optimalisatie van voedingsplan

Als je gaat trainen heeft je lichaam voedingsstoffen nodig. Deze zijn belangrijk om te kunnen herstellen. Daarnaast zorgt voeding dat je energie krijgt voor het dagelijkse functioneren. Welke voeding je hierbij gaat helpen en welke gedachte hierachter zit leer je bij het Dynamic Fit Plan al tijdens de eerste lezing. Hierdoor kan je 9 weken deze nieuwe inzichten je eigen maken en wordt het geen tijdelijk gebeuren. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk je eigen voedingsplan gaat maken en dit je nieuwe levensstijl wordt.

Gezamenlijke groepstrainingen verbeteren het resultaat van het dynamic fit plan

Tijdens de 9 weken trainen we 2x per week gezamenlijk exclusief voor de deelnemers van het Dynamic Fit Plan. Op dinsdagavond gaan we buiten trainen (19:15 uur) en op zaterdagochtend (09:00 uu) binnen. Daarnaast mag je onbeperkt trainen bij Sportcentrum Nieuw Vennep en bij Liv&Joy meedoen met haar bootcamp lessen. De geschoolde instructeur zorgt voor een leuke, gevarieerde en verantwoorde les, waarbij ieder op zijn eigen niveau uitgedaagd wordt en kan meedoen.

Het Dynamic Fit Plan zorgt voor bewustwording van je belemmeringen wat ruimte geeft voor mogelijkheden

Het lichaam is een geheel. Je gevoel bepaalt hoe je acteert. Veel gewoontes gebeuren niet bewust. In bepaalde situaties reageer je gewoon zo. Bewust worden waarom dingen niet lukken en welke natuurlijke kwaliteiten jij kan inzetten om andere keuzes te maken. Dit zal ervoor zorgen dat het dynamic fit plan een duurzaam resultaat wordt. Ook al heb je wel eens een dip, je kan altijd teruggrijpen naar de handvatten van dit plan.

Ben jij geschikt om mee te doen aan het Dynamic Fit Plan?

Kan jij minimaal 2x per week trainen (al dan niet bij de sportschool)? Lukt het jou om de lezingen bij te wonen of na te luisteren? Ben jij bereid om er energie in te steken? Vind jij de interactie leuk? Wil jij je levensstijl onder de loep nemen? Doe je het voor jezelf en ben jij het waard om 295,- in jezelf te investeren? Schrijf je dan nu in en wij plannen een intake met jou. Wil je toch nog meer informatie, meld je aan voor de informatiedag op dinsdag 8 januari om 18:30 uur of op zaterdag 12 januari om 09:15 uur.