Coaching voor betere balans, studiekeuze of loopbaanadvies

Lichaam en geest zijn een geheel. Maar soms is dit niet met elkaar in balans. Soms uiten mentale problemen zich fysiek en vaak ben je niet volledig bewust van wat jou uit balans brengt. Graag coach ik je om je hier inzicht in te geven zodat je weer 100% kan accelereren zonder handrem. 

De zee, het bos, de bergen. Alles ziet er mooi, indrukwekkend of spannend uit. Je weet dat er daarbinnen nog veel mooiers te zien is. De verschillende vissen, het koraal, de kleine dieren die in of van de bomen leven, de paddenstoelen, de dieren die zonder moeite de bergen op klimmen, de watervallen en de afwisselende natuur.

Ditzelfde geldt ook voor ons mensen. Van buiten zien we er mooi, indrukwekkend of spannend uit. Ons handelen of gedrag zorgt hier ook voor. Maar wie is de persoon die hier nu achter zit eigenlijk? Wat drijft deze persoon, dat is interessant.

Hoe komt het dat die persoon zo enthousiast, betrokken, geïnteresseerd en heel gericht is op de ander? En dat de ander weer enorme bewijsdrang heeft, niet wil falen, zich in situaties onmachtig kan voelen? Hoe komt het dat die ene persoon jou in bepaalde situaties zo enorm irriteert. Waarom ga jij conflicten uit de weg?

Wat gebeurt er met jou in dit soort situaties? Ben jij je bewust van je eigen gedrag en het hoe en waarom? Ben jij je ervan bewust dat jij soms die ‘bitch’ of die handige/listige jongen bent? Is deze wijze, de manier waarmee dat jij door het leven wilt gaan?

Je kunt jezelf allerlei gedragsregels aanleren om in bepaalde situaties te functioneren. En in hoeverre lukt het jou deze ‘trucs’ toe te passen bij stress/ onder druk? Je blijft in je vaste patroon. En geloof mij…je blijft weg van je eigen verantwoordelijkheid.

Wil jij ook coaching, zodat je bewust wordt van wat jou drijft?

Graag help ik je bij het bewust worden van jouw innerlijke drijfveren en de nieuwsgierigheid naar waarom dingen niet lukken, zodat jij een wezenlijke verandering kan maken. Van zelfreflectie, bewustwording en beslisruimte naar het nemen van je eigen verantwoordelijkheid. Zodat je weer 100% kan functioneren zonder de handrem erop!

Coaching kan ook bij het  maken van een studiekeuze of loopbaanadvies

Het kan ook zijn dat je vastloopt bij het maken van een studiekeuze of loopbaan. Graag help ik je bij het maken van deze keuze. De manier hoe dit in zijn werk gaat staat bij studiekeuze-advies beschreven.

Meer weten hoe een coaching traject eruit ziet, kijk hier.

De kosten voor diverste trajecten zijn terug te vinden op de pagina met tarieven.