Bootcamp

Bootcamp is geschikt voor iedereen die graag een goede workout wil in de buitenlucht! Het is een groepstraining waarbij iedereen op zijn eigen manier en niveau wordt uitgedaagd. Hierbij staat voor mij, persoonlijke aandacht en techniek voorop.

De lessen worden afgestemd op de locatie of andersom en soms op het weer. Doordat we werken op verschillende locaties en met verschillende technieken en materialen is geen les gelijk.

Binnen een uur wordt het hele lichaam getraind op het gebied van stabiliteit, coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen en snelheid. Hiervoor werken we met verschillende technieken en materialen, denk aan kettlebell, de powersled, bokshandschoenen, springtouw of touwtrektouw. Maar ook bomen, speeltuinen, heuvels en bankjes kunnen onderdeel zijn van de training.

Bootcamp voor kids

Tijdens deze 7 weken cyclus, die elke 1e woensdag na een schoolvakantie (regio noord) begint, train ik kinderen van 10-15 jaar in de buitenlucht. We trainen fysiek, maar ook het element voeding en de olympische gedachten, van accelereren, respect en vriendschap zijn belangrijke elementen in de training. Iedereen die zijn best doet en het uiterste uit zichzelf haalt, is voor mij een kanjer.

Naast de reguliere outdoor lessen verzorgt Liv&Joy bovenstaande trainingen voor
gelegenheidsfeesten, verjaardagspartijtjes, teamuitjes of als persoonlijke training. In overleg wordt bepaald welke leselementen in de workout gewenst zijn. Wel of geen samenspel, lichaamscontact, rennen, lesmateriaal, groot fun gehalte of juist competitie.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor een gratis proefles!