Boost your life: samen kiezen we jouw detox programma

Iedereen heeft wel eens een periode dat je een boost kan gebruiken. Is het om af te vallen, te reinigen, een plateau doorbreken of voor een algehele reset. Samen met jou kijken we welke boostprogramma voor jou van toepassing is. Een boost duurt 10 dagen en kan verlengd worden met een voor en/of natraject. Dit bepalen we bij de intake.

Wat is het resultaat van de boost programma’s?

Bij mijn boost programma’s zal je je energieker, fitter voelen en val je zo’n 4 kilo af. Je darmflora komt tot rust en je huid wordt mooier. Het verschil zit hem in de methode en waar het accent op ligt.

Welke 10 daagse programma’s bied Liv&Joy aan?

Op dit moment kan ik 4 verschillende boost programma’s inzetten. De meest populaire is sportvasten. Het voordeel van sportvasten is dat je een algehele reset maakt, je een duurzame switch maakt van suiker- naar vetverbranding én je buikomvang neemt af met 3-7 cm. Daarnaast is Sportvasten goed in te zetten om sportresultaten te verbeteren. Voor een optimaal resultaat zal je bij Sportvasten wel al een sporter moeten zijn (anders komt er nog een voortraject). Een andere boost programma is de Vegan Switch. Hier ligt het accent op het ontgiften, zodat je naast de algemene resultaten ook een versterkte darmflora krijgt. De nadruk ligt hier op het eten van plantaardige producten. Beide programma’s zijn ontwikkeld door fittergy.

Een derde boost programma is C9 die ontwikkeld is door Forever Living. De basis is Aloe Vera, een pracht product met wel 200 voedingsstoffen. Aloe Vera zorgt voor een beter immuunsysteem en weerstand en stimuleert de spijsvertering.

Het vierde boost programma is ontwikkeld door Overload Worldwide. Deze is intensiever qua sport als de andere drie. Wel door iedereen te doen, de powersled speelt hier een grote rol mee. Het accent ligt op het maximale vetverbranding, ketonisch maken van de spieren waardoor een betere lichaamscompositie ontstaat.

Waarom zou ik kiezen voor een van deze detox programma’s?

Er zijn verschillende detox programma’s. Het verschil is dat je bij deze boost programma’s ook blijft sporten, zodat je spieren ook een stimulans krijgen. Voorwaarde is wel dat je het voorgeschreven protocol met bijbehorende suppletie gebruikt.  Een boost programma is stressvol voor je lichaam, doordat je een beperking van voedingsstoffen aan je lichaam geeft. Om goed te kunnen functioneren en geen roofbouw te plegen zijn er specifieke suppletie aan het programma toegevoegd.

Heb ik als coach ervaring met deze programma’s?

Zelf heb ik alle 4 de programma’s mogen ervaren, zoals bij alles wat ik aanbied. Ik geloof in deze programma’s. Op deze manier kan ik voor elke doel een keuze maken welke het beste zou passen. Zeker met een natraject (wat ik aanraad, als het de eerste keer is) is het resultaat blijvend.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie, neem dan contact met mij op.

Voor de prijsindicatie, verwijs ik naar de pagina tarieven.