Vitaal, energiek en vol bewustzijn met de Afslank challenge

Ben jij moe van al die informatie over voeding, trainen en je terugkerende patronen? Wil jij nu zelf de touwtjes in handen krijgen? Sportcentrum Nieuw Vennep en Liv&Joy bieden je de mogelijkheid om dit in 9 weken te leren bij de Afslank Challenge. Je krijgt bewustwording van een gezonde levensstijl door kennis op het gebied van training, voeding en jouw levenspatronen. Een betere lichaamscompositie en een energieker leven.  Ga jij de challenge aan?

Verloop afslank challenge

Voordat de afslank challenge start, krijgt iedereen een individueel intake gesprek van een half uur. Hierin vertel je jouw doel en meten we je, zodat we de voortgang kunnen bijhouden om te komen tot een fit en summer ready lichaam. Tijdens de gezamenlijke kick-off maak je kennis met jouw medestanders en wordt de informatie en tools besproken voor optimaal resultaat. Er zijn 7 lezingen, een tussentijdse meting en evaluatie en er zijn 2 gezamenlijke trainingen per week. Een binnentraining op dinsdagavond (vanaf 15 mei) en een buitentraining op zaterdagochtend (vanaf 20 mei). Elke zaterdagochtend voor de training is er een leerzame lezing of de tussentijdse evaluatie en na negen weken is er een feestelijke afsluiting.

Resultaat voor afslank challenge bestaat voor 70% uit optimalisatie van voedingsplan

Als je gaat trainen heeft je lichaam voedingsstoffen nodig. Deze zijn belangrijk om te kunnen herstellen. Daarnaast zorgt voeding dat je energie krijgt voor het dagelijkse functioneren. Welke voeding je hierbij gaat helpen en welke gedachte hierachter zit leer je tijdens een lezing. Vanwege dit belang krijgt iedereen voor aanvang van de battle het voedingsplan. Dit plan is ter inspiratie. Het is de bedoeling dat je je eigen voedingsplan gaat maken en dit je nieuwe levensstijl wordt.

Gezamenlijke groepstrainingen verbeteren het resultaat van de afslank challenge

Tijdens de 9 weken mag je onbeperkt trainen bij Sportcentrum Nieuw Vennep. Twee keer per week bieden wij een groepstraining aan exclusief voor de afslank battle. Deze trainingen vinden plaats op dinsdagavond van 20:30-21:30 en op zaterdagochtend om 09:30 uur. De instructeur zorgt voor een leuke, gevarieerde en verantwoorde les, waarbij ieder op zijn eigen niveau uitgedaagd wordt en kan meedoen.

De afslank challenge zorgt voor bewustwording van je belemmeringen wat ruimte geeft voor mogelijkheden

Het lichaam is een geheel. Je gevoel bepaalt hoe je acteert. Veel gewoontes gebeuren niet bewust. In bepaalde situaties reageer je gewoon zo. Bewust worden waarom dingen niet lukken en welke natuurlijke kwaliteiten jij kan inzetten om andere keuzes te maken. Dit zal ervoor zorgen dat de afslank challenge een duurzaam resultaat wordt.

Ben jij geschikt om mee te doen aan de afslank challenge?

Kan jij minimaal 2x per week trainen (al dan niet bij de sportschool)? Lukt het jou om de lezingen bij te wonen of na te luisteren? Ben jij bereid om er energie in te steken? Vind jij de interactie leuk? Wil jij je levensstijl onder de loep nemen? Doe je het voor jezelf en ben jij het waard om 295,- in jezelf te investeren? Schrijf je dan nu in en wij plannen een intake met jou. Wil je toch nog meer informatie, meld je aan voor de informatiedag op woensdag 12 september om 20:00 uur of op zaterdag 15 September om 09:30 uur.