Het trainingspakket

Bij het trainingspakket van Liv&Joy mag je verwachten dat je begeleiding krijgt op het gebied van trainen en voeding. Intensieve begeleiding en filosofe over trainen en de filosofie van het goed eten en waarom het nuttigen van voedingsstoffen zo belangrijk is.

Wat kan ik tijdens het trainingstraject verwachten

Na de 30 minuten intake plannen we een 0-meting. Tijdens dit gesprek bespreken we welke filosofie er achter het toegestuurde voedingsplan zit en zullen we een 0-meting doen (huidplooien, buikomvang en gewicht). Deze meting is de basis voor het trainingsplan. Je krijgt ook de benodigde suppletie die jouw ondersteunen je doel te bereiken.

De manier van trainen is niet zoals je verwacht

De manier van trainen is waarschijnlijk anders als je gewend bent. Dit kost tijd om het eigen te maken. We zullen dan ook in de eerste weken meer samen trainen. Zodra je het gevoel heb dat je het zelf kan zal de frequentie afnemen. Aangezien ik het belangrijk vind dat de oefeningen correct en met een zo’n groot mogelijke bewegingsuitslag gaat om optimaal te bewegen, kan het zijn dat we de oefening onderbreken en ik je behandel, zodat de oefening vervolgens makkelijker gaat. Of we passen de oefening aan. Ook dit kost tijd, waardoor we meer of langer bezig zullen zijn met trainingen.

Na 6 weken is er een trainingsplateau, hoe gaan we hier mee om?

Na ongeveer 6 weken zal je weinig progressie meer zien. Je raakt op een plateau, zowel op voeding, als bij de training. We houden een evaluatie. Doen een meting van je lichaamssamenstelling en bespreken de vervolgplannen.