Wat mag je verwachten van het totaalpakket

Bij het totaalpakket van Liv&Joy mag je verwachten dat je begeleiding krijgt op het gebied van trainen, voeding en coaching. De intensieve begeleiding bij de training om je optimaal te laten trainen. De filosofie van het goed eten en inzicht in je onbewuste aansturing, die ervoor zorgt hoe jij reageert in bepaalde situaties.

Wat kan ik tijdens het traject verwachten

Na de 30 minuten intake plannen we een 0-meting. Tijdens dit gesprek bespreken we welke filosofie er achter het toegestuurde voedingsplan zit en zullen we een 0-meting doen (huidplooien, buikomvang en gewicht). Deze meting is de basis voor het trainingsplan. Je krijgt ook de benodigde suppletie die jouw ondersteunen je doel te bereiken.

De manier van trainen is niet zoals je verwacht

De manier van trainen is waarschijnlijk anders als je gewend bent. Dit kost tijd om het eigen te maken. We zullen dan ook in de eerste weken meer samen trainen. Zodra je het gevoel heb dat je het zelf kan zal de frequentie afnemen. Aangezien ik het belangrijk vind dat de oefeningen correct en met een zo’n groot mogelijke bewegingsuitslag gaat om optimaal te bewegen, kan het zijn dat we de oefening onderbreken en ik je behandel, zodat de oefening vervolgens makkelijker gaat. Of we passen de oefening aan. Ook dit kost tijd, waardoor we meer of langer bezig zullen zijn met trainingen.

Halverwege verwacht ik een stagnering, hoe gaan we hier mee om?

Na ongeveer 6 weken zal je weinig progressie meer zien. Je raakt op een plateau, zowel op voeding, als training als levensverandering. We houden een tussentijdse evaluatie. Doen een meting van je lichaamssamenstelling, je krijgt een nieuw trainingsschema en we bespreken je eigen voedingsplannen.

Wordt jouw gedrag naar jouw verwachting aangestuurd

Je doet een ACT-meting, zodat we inzicht krijgen op jouw onbewuste aansturing. Je krijgt van mij een terugkoppeling van de meting met een rapportage. Aangezien deze terugkoppeling veel informatie geeft plannen we nog een tweede gesprek in voor verdieping en eventuele vragen. Na 2 gesprekken ben je in beweging gekomen, de vraag is of dit voldoende zal zijn. Meestal zijn 4 tot 5 sessies benodigd voor een duurzaam resultaat.